Content för en e-handel som säljer canvastavlor

Content för en e-handel som säljer canvastavlor

Innehållet på din webbplats kan vara en av de viktigaste delarna inom sökmotoroptimeringen för att synas väl i Google.

Utan innehåll kommer du aldrig kunna synas bra i Google.

En e-handel som säljer canvastavlor online behöver innehåll. Innehållet innefattar produktbilder, detta är synnerligen viktigt då de säljer tavlor. Produkten ska alltså tilltala köparen och det ska ske direkt när den potentiella kunden ser produktbilden.

Därför är det viktigt att bilden är högupplöst. Och finns i olika perspektiv, så som hängandes på väggen, enbart tavlan osv.

Vidare behöver produktnamnet vara säljande. Utan rubrik eller en säljande rubrik kommer konverteringsfrekvensen minska.

När de bitarna är på plats kan det vara en god idé att skapa innehåll runt canvastavlorna, berätta vilken typ av canvas de är målade på.

Är tavlorna handmålade eller görs de i fabrik.

Här handlar det om att lyfta produkten till nästa nivå och få den potentiella köparen ännu mer intresserad av just din produkt istället för konkurrentens.

Ett exempel på hur säljande content kan vara utformat.

Det är svårare nu än någonsin att hitta handmålade tavlor som har rätt färgpalett och passar in i resten av inredningen. Processen att hitta just rätt stil och färger tar oftast längre tid och kanske kräver lite is i magen. Då det finns många företag att välja mellan.

Ditt sökande är över. På MyNewArt finner du handmålade tavlor från framstående konstnärer som erbjuder sina verk exklusivt på vår webbplats.

Varje canvastavla är handmålad och exklusivt målad för oss att sälja.

Välj mellan vårt exklusiva sortiment och njut av snabbleverans tid och fri frakt.

Hitta din nästa canvastavla eller tavlor idag!

Genom att hela tiden lyfta varför kunder ska köpa just hos dig i ditt innehåll kan vara nyckeln till att öka konverteringsfrekvensen på din e-handel.

Har du inte tid för det finns det bra företag så som oss på Binck.se. Vi hjälper gärna till!