Inred snabbt och billigt med posters

Det är svårare att hitta handmålade tavlor som har rätt färgpalett och passar in i resten av inredningen. Processen att hitta just rätt stil och färger tar oftast längre tid och kanske kräver lite is i magen. Men oavsett kanske du inte har lust att ha kala vita väggar hemma tills just det där rätta konstverket infinner sig. Eller så är det bara så att det inte finns pengar till att lägga ner stora summor på en tavla gjord av en skicklig konstnär.

Det finns en lösning, som inte behöver lång tid eller större investering för att göra din väggar där hemma vackra. Lösningen är Posters, de är avsevärt mycket billigare. Det är ofta också mycket lättare att få upp på väggen eftersom de väger mycket mindre, beroende på vad för tavelram du valt förstås. Att köpa posters är även billigare när det kommer till inköp, vilket gör att du kan välja en lite finare och speciell tavelram istället.

Stort utbud

Utbudet av färger och motiv är mer varierande när det kommer till posters. Så att hitta posters som passar in i just din inredningsstil och färgpalett kommer inte vara fullt lika svårt. Du kan hitta allt från foton till abstrakt konst, även motiv som ser ut som om de är målade men det är ett print av ett konstverk. Det finns konstnärer som erbjuder sina konstverk i print just för att göra konst tillgänglig för så många som möjligt.

Billigare att köpa

Sen är det ju också så att kostar det mindre att köpa hem tavlorna så kan du ju faktiskt köpa fler. Du kan variera dig i olika storlekar och ha olika färger och utseende på ramarna för skapa en mer dynamiskt uttryck. Eller bara välja samma sort på alla ramar och låta de prints du valt vara väldigt olika. Skapa en hel tavelvägg inom ett tema eller färg. De finns hur mycket som helst du kan hitta på. Ett toppen sätt att samla inspiration är att gå in på pinterest och söka på tavelvägg och sen bara låta ditt sinne fyllas med ideer och inspiration.

Skapa ett eget motiv

Något som kommer göra sitt ditt hem unikt är ju dock om du väljer att göra ett eget motiv. Kanske har du ett favorit citat eller en bild på dina älsklingar, en favoritplats eller något annat som du älskar och inte skulle ha något emot att se varje dag hemma. Att göra ett eget motiv är ju även en fantastiskt present att ge bort. Tro mig, den gåvan kommer tas emot med öppna armar. De bästa gåvorna är de som är unika och personliga. De där generiska gåvorna som alla köper de blir tråkiga i längden, det tror jag att vi alla kan hålla med om.

Vi skulle vilja tipsa om konstlagrets hemsida som har ett stort utbud av posters på sin hemsida. Att från fotokonst till abstrakt konst, det finns massor att välja mellan. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan skapa hemma på din vägg.