Lia-Praktik Digital Marknadsföring – Onlinemarknadsföring

Praktik Lia onlinemarknadsföring

Hos oss kommer du få praktisk erfarenhet av det mesta som sker på en byrå. Detta inkluderar analys, strategi och produktion. Du kommer bli en del av vårt team och en viktig del av företaget under din LIA period.

Vi har haft nöjet att ta emot LIA elever från:
Medieinstitutet, Nackademin, Sälj & Marknadshögskolan,
Högskolan i Gävle och Lunds Universitet

Vem ska söka LIA hos oss?
Vi söker efter dig som brinner för marknadsföring och vill få en bred erfarenhet inom content, SEO och digital marknadsföring.

Kort om oss:
Vi startade 2014 och erbjuder tjänster och lösningar inom media och kommunikation. Vi jobbar mycket med framtagning av innehåll för våra kunders webbplatser. Bland våra kunder finns Stadium, PRV, Miljonlotteriet, Sharp och Stockholm Handelskammare. Vi är en bra byrå för dig som söker efter en praktikplats med varierande arbetsuppgifter som är väl anpassande efter din specifika utbildning.

Är du den vi söker?
Du är driven och gillar varierande arbetsuppgifter. Då kommer den här LIA:n passa dig perfekt. Du kommer få jobba med moderna verktyg, sökordsanalys, effektiva arbetssätt och välkända varumärken. Du kommer under praktiken att få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution av content inom sociala och digitala kanaler.

Vill du ansöka?
Vill du ansöka eller har du frågor kontakta oss på e-post: info@binck.se