Jobba hos oss

jobba hos binck

Vi erbjuder digitalt redaktionellt stöd till företag och deras interna IT-avdelningar genom bemanning av webbredaktörer och genom punktinsatser från vårt webbredaktörsstöd.

Vi är en kommunikationsbyrå i Stockholm inom content marketing. Vi jobbar som strategikonsulter, designers, webbutvecklare, webbredaktörer, projektledare och språkexperter samt flera frilansande journalister och fotografer.

Vi är ett glatt och trevligt gäng, så du behöver inte ha någon egen humor.

Vårt redaktörsstöd innebär att du som redan arbetar som webbredaktör enkelt kan vända dig till oss för att få specialkompetens inom allt som har med webbproduktion att göra. Vårt webbredaktörs stöd innebär också att du som tar dig an webbredaktörsuppdrag direkt från oss alltid har fullt stöd i alla dina uppdrag.

Är du intresserad av att ta del av våra webbredaktörsuppdrag anser vi att du som webbredaktör bör ha dokumenterad erfarenhet av produktion av texter och innehåll för webb. Vi förutsätter att du har relevant utbildning inom kommunikation journalistik och behärskar program inom Adobe-sviten och att du har erfarenhet av något publiceringsverktyg. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta självgående. Du bör vara kreativ och ha ett öga för detaljer och design.

Lediga jobb:

Digital producent
Webbredaktör och expert på nyhetsbrev
Frilansande webbutvecklare

Intresseanmälningar:

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med kreativa personer med starkt driv. Jobbar du idag med webb och känner dig nyfiken på oss så skicka in ditt cv och ett personligt brev till oss. Vi söker särskilt dig som gillar att arbeta med flera kommunikationskanaler. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar som webbredaktörer.