Om oss

Om binck

Vi jobbar med kommunikation och content marketing. Vi gör tryckta och digitala produktioner i form av webbplatser, video, nyhetsbrev och appar. Vi åtar oss uppdrag inom webbpublicering, tillhandahåller webbredaktörer på plats eller distans och utför uppdrag helt efter våra kunders behov.

Vi erbjuder webbredaktörsstöd inom webbpublicering.

Webbredaktörsstöd innebär att webbredaktörer alltid har tillgång till kompetenser i en stödgrupp, som programmering, interaktionsdesign, illustrationer och formgivning. Allt till ett avtalat timpris. Detta skapar ett mervärde för företagen och trygghet för webbredaktörerna. Vårt kontor ligger i Stockholm, men våra bemanningstjänster erbjuds över hela landet.

Medieproffs med fokus på effekt

En investering i kommunikation ska vara mätbar och ska med andra ord räknas hem som vilken annan investering som helst. Innehållet som produceras ska vara kreativt och intressant med framförallt ska det vara relevant för målgruppen.

Intern expertis från idé och strategi till färdiga tryck och digital digital publicering.
Hos oss sitter det medarbetare med många olika kompetenser inom media produktion. Vi hanterar de flesta produktioner in-house men samarbetar även med ett antal specialister. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för webb och kommunikation.

Hos oss arbetar:

Vi har även ett stort internationellt frilansnätverk med fotografer, designers, sökmotorkonsulter och skribenter för att kunna utföra de flesta typer av reportage.

jobba med binck

Vi samarbetar gärna med andra

Våra samarbetspartner är en viktig del i vår affärsstrategi, speciellt inom områden som kompletterar vår egen kompetens. Vårt nätverk med specialister består av bland annat fotografer, filmare, tryck, distribution, varumärkesrådgivning och webbanalys.

Vår breda kompetens inom media produktion gör att vi kan ta ett övergripande från strategi och idée, konceptutveckling till färdiga tryck och digital digital publicering. Med övergripande ansvar säkerställer vi kvaliteten i alla led, genom att våra projektledare noggrant dokumenterar hela arbetsprocessen. Hos oss hänger aldrig en leverans på en enskild person.

Kontakta oss för mer information om hur vi arbetar.