Praktisera hos oss

praktik på binck

Praktisera hos oss
Studerar du digital medieproduktion på en yrkesinriktad utbildning? Kommunikation på universitetet? Journalistik på folkhögskola? Formgivning på en designskola, eller liknande? Då har du chansen att praktisera hos oss. Vi tar regelbundet emot praktikanter men ser helst att praktiken löper över minst åtta veckor. Välkommen med din ansökan.

Webbredaktör
Uppgifterna som webbredaktör kan vara att skriva texter för webb eller sociala medier, webbpublicering, webbanalys, interaktionsdesign och sökmotoroptimering.

Copywriter
Gör din praktik som copywriter med fokus på texter för våra kunders hemsidor, annonser och digital marknadsföring.

Onlinemarknadsföring
Brinner du för digitala medier och onlinemarknadsföring? Hos oss kan du göra din praktik som onlinemarknadsförare och hjälpa våra kunder online.

Grafisk formgivare
Designgruppen består av Art Directors och bildredigerare. Vi jobbar med digitala medier och har specialkompetens inom formgivning, konceptutveckling, rörlig grafik, bildretuschering, och videoredigering. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i typografi och behärskar Adobe-paketet.

Videoproduktion
Vi producerar allt mer video material för våra kunder. Uppgifterna kan vara att assistera videoproduktioner, skriva storyboard, filma och redigera.