Referenser

kund case

Vi producerar löpande innehåll, nyhetsbrev och webbplatser. Här följer en lista med referenser på några av våra kunder.

MFSAB satsar på vår redaktörstjänst
De har precis haft nylansering i höst för sin nya webbplats. De har nu inlett ett nytt webbprojekt. Deras webbgrupp har sett över vilka förbättringar som ska göras och uppdraget hamnade hos oss. Webbplatsen ska uppdateras med nytt eller uppdaterat innehåll. Sidorna kommer även att få ett nytt gränssnitt. Vi tackar för förtroendet!

Webbredaktör åt bostadsbolag
Syftet med webbplatsen är att stärka företagets ställning som landets förmedlare av bostäder. Vi tar ett redaktionellt helhetsgrepp för sajtens besökare och hittar såväl dagliga webbnyheter som fördjupning och guider. Webbplatsen kompletteras med ett månatligt digitalt nyhetsbrev.

Askesunds behövde snabbt en kompetent webbredaktör. De valde oss för att utföra journalistiskt arbete varvat med uppdatering av företagets webbsida och övriga system som företaget använder för sin informationsspridning. Vi tackar för förtroendet.

Djurapoteket hyr webbredaktörer
Djurapoteket har lanserat en ny hemsida och behövde hjälp med webbredaktörer för att hantera allt innehåll. De tar nu hjälp av oss för att öka resurserna inom deras satsning på sociala medier och deras webbkommunikation. De ska bland annat lansera två nya tjänster för webbutiken.

– Vi är mycket nöjda med vår hjälp med material och innehåll för vår nya webbplats samt era webbredaktörers arbetssätt, säger Lina S på Djurapoteket.

Nyhetsbrev Addinfo stärker relationen med kunderna. Dessutom bidrar nyhetsbrevet till ökad försäljning av företagets tjänster och produkter. Mer än var tredje läsare av nyhetsbrevet uppger att de har planer på att köpa en eller flera av företagets tjänster efter att ha läst nyhetsbrevet.

Collbernt anlitar oss som webbredaktör för att underlätta arbetet med den digitala kommunikationen i sociala medier.

Umarks har valt att använda sig av våra effektiva webbredaktörstjänster i sin webbkommunikation. För att underhålla sin webblösning har de tagit hjälp av våra webbredaktörs-tjänster.