Tjänster

tjänster binck

Vad kan vi hjälpa dig med? Vi tar hand om din webb och ser till att din webbplats är uppdaterad och aktuell. Vi gör allt från konkurrentanalyser, tar fram strategier till att operativt starta upp konton och hjälper företag att kommunicera i sociala medier.

Vi tar hand om din webb

Med lång erfarenhet av olika webblösningar och dagligt redaktörsarbete, kan vi snabbt sätta oss in i pågående processer. Du får kommunikatörer med en förmåga att få fram intressant och relevant information som engagerar dina läsare. Du får tillgång till effektiva skribenter som skriver målgruppsanpassat med tänk på sökmotoroptimering.

Webbredaktör
Hyr en webbredaktör för kortare eller längre perioder. Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Vi tar uppdrag som webbredaktör och uppdaterar dina kanaler på nätet som till exempel Facebook, Twitter eller din blogg helt efter dina behov. Det kan även handla om löpande uppdateringar av din webbplats.

Redaktionellt webbredaktörsarbete
Vi hjälper till med att utför löpande redaktionellt webbredaktörsarbete. Vi tar fram webbanpassade texter, redigerar layout och bilder samt hanterar sociala medier, liksom bemötande vid frågor och kommentarer.

Webbproduktion
Vi hjälper dig med att ta fram en helt ny webbplats eller utvecklar din befintliga. Bygger vi en webbplats från grunden gör vi det i Drupal eller WordPress, som är lätta att sköta om och uppdatera. Vi ser till att din webbplats får en grafisk profil som speglar ditt företags verksamhet och som framhäver varumärket på ett sätt som attraherar och engagerar målgrupperna, vilket leder till fler affärer.

Strategi och rådgivning
Vi hjälper dig att få svar på vilka kanaler ni ska finnas i och med vilket budskap? Hur ofta ska ni uppdatera i sociala medier och vem ska sköta det? Vilka är affärsmålen och hur ska det mätas och följa upp? Tillsammans tar vi fram en kommunikationsstrategi som är en konkret handlingsplan för er kommunikation i sociala medier.

Olika kanaler
När strategin är klar hjälper vi dig med de kanaler som är aktuella. Det kan handla om att annonsera på Google AdWords och Facebook, starta en grupp på LinkedIn, en egen YouTube-kanal, Twitter konto, synas på Google Maps eller kanske Instagram. Har du en butik där personer kan checka in på Facebook eller Foursquare?

Kommunikationsplan för sociala medier
En digital kommunikationspolicy förtydligar och gör arbetet med för ditt företags agerande på Internet enklare. Hur ska medarbetare hantera och förhålla sig till kommunikation under företagets namn? En kommunikationsplan fungerar som ett internt uppslagsverk och beskriver syfte, mål och budskap för din kommunikationssatsning. För att få en tydlig översikt och nå målet, strukturerar vi aktiviteter och rutiner i en tidsplan.

Vad innebär Redaktörsstöd?

Vi hjälper dig med ditt dagliga arbete med webben. Vi coachar dig och finns tillhands som redaktörsstöd. Med vårt redaktörsstöd har du i ditt dagliga arbete med webben alltid tillgång till expertkompetens och support.

Många av våra kunder använder redaktörsstödet för att enklare och snabbare kunna skapa kvalitativt dagligt innehåll. Du bestämmer själv vilka punktinsatser du behöver och när. Vanligt redaktörsstöd är ofta relaterat till webbpubliceringssystem (CMS) som Drupal, EPiServer, WordPress och Magento. Hjälp att skapa banners, layout och bildhantering med Photoshop. Filmning och redigering av informationsfilmer. Skapande av Excel-mallar och texter för webb och tryck.

Vi bjuder gärna på en kopp kaffe
Känns det som om det finns mycket att fundera på? Vi ger rådgivning rörande all digital kommunikation och marknadsföring på Internet. Du kan alltid ringa, e-posta eller boka in ett möte för rådgivning med oss så hjälper vi dig reda ut vad det är du i första hand bör satsa på.