Nyhetsbrev

digitala nyhetsbrev

Med digitala nyhetsbrev stärker du kommunikationen med dina kunder. Det går också snabbt att komma igång med digitala nyhetsbrev.

Nyhetsbrev är kostnadseffektiva och mätbara. Vi hjälper ditt företag att utveckla ett intressant och anpassat innehåll efter era målgrupper. Med digitala nyhetsbrev stärker ni relationerna med era målgrupper och ökar er försäljning.

Samla prenumeranter

Grunden för ditt nyhetsbrev är dina prenumeranter. Du kan samla dem till din kontaktlista genom att importera befintliga kontakter eller via formulär på din hemsida och länkar i sociala medier.

Formulär – Genom formulär som du kan lägga upp på din hemsida för att samla prenumeranter.

Prenumerationslänkar – Länkar som du kan placera på din hemsida, Facebook eller Twitter för att få potentiella prenumeranter att signa upp sig på ditt nyhetsbrev.

Digitala nyhetsbrev kan skapa mervärde

För uppföljning och mätning kan vi sammanställa detaljerad användarstatistik, som ger värdefull information inför framtida marknadsföringsinsatser. Styrkan med digitala nyhetsbrev är att det kan ge omedelbar respons genom möjligheter till dialog. digitala nyhetsbrev kan attrahera och driva trafik till företagets webbplatser, t.ex. kampanjsajter och sociala media kanaler.

  • Öppningsfrekvens
  • Studshantering
  • Google Analytics-koppling
  • Antal länkklick

Hur vi kan hjälpa ert företag med nyhetsbrev

Vi kan ta ett totalansvar för er hantering av nyhetsbrev. Vi hjälper er med att starta upp och skapa nyhetsbrev, utvärdering och effektivisering, hantering av prenumeranter av era nyhetsbrev.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med era nyhetsbrev och hur man ska följa upp dessa.