Webbplatser

webbplatser

Det sägs att ingen får en andra chans till ett första intryck. Med en professionell webbplats får ditt företag ett större förtroende som stärker ert varumärke. För att besökarna ska få en positiv bild av företaget ställs det en del krav på webbplatsernas innehåll.

Företags hemsidor

Vi utvecklar företags hemsidor. Vi tar ett helhetsansvar och bygger de flesta av våra webbplatser i Drupal eller WordPress, men vi har även erfarenhet från andra system och kan även utveckla i dessa. Vi gör allt från design och struktur till att planera webbsidans innehåll, utveckla den och fylla webbplatsen med relevant innehåll som uppfyller företagets målsättningar.

Interaktionsdesign

Rätt layout för dina besökare. Webbplatsens design ska självklart vara estetiskt tilltalande för besökaren, och representera ert företags varumärke och kommunicera i rätt ton för besökarna. Bra webbdesign handlar även om tillgänglighet, användbarhet och informationsstruktur, det vill säga god interaktionsdesign. Det är viktigt att webbplatsen har rätt struktur och är lätt att använda för besökarna.

Vi hjälper ditt företag med er webbplats interaktionsdesign. Vår erfarenhet har visat att besökare som snabbt hittar den informationen de söker efter blir nöjdare och återkommer oftare. En investera i en god interaktionsdesign lönar sig.

Optimera er webbplats?

Kontakta oss så hjälper våra webbutvecklare ditt företag att optimera er webbplats. Vi finns i Stockholm men har kunder över hela Sverige. Vi arbetar lika gärna på plats ute hos kunden som på distans, med löpande produktion, strategiska insatser och avstämningar.