Webbredaktör

webbredaktör

Behöver du förstärkning i arbetet med din webb under en kortare eller längre period? Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Vi tar uppdrag som webbredaktör och ser till att din webbplats eller din blogg är uppdaterad och leder till det mål du har med din närvaro på nätet. Helt efter dina behov hanterar vi dina kanaler på nätet som till exempel Facebook och Twitter.

Vi tar hand om din webb

Med lång praktisk av olika webblösningar och dagligt redaktörsarbete, kan vi snabbt sätta oss in i pågående processer. Du får kommunikatörer med förmåga att få fram intressant och relevant information anpassat för målgruppen. Idag arbetar vi främst med CMS-verktyg som Drupal, EPiServer, Magento och WordPress.

Webbredaktör

Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Helt efter dina behov uppdaterar vi och ser till att dina webbplatser och sociala mediekanaler är uppdaterade och attraktiva för läsarna. Vi kan lösa alla dina behov från att hantera en e-handel till att sköta din webbplats.

Redaktionellt webbredaktörsarbete – Vi hjälper till med löpande redaktionellt webbredaktörsarbete. Vi skriver webbanpassade texter i sociala medier, hanterar bemötande frågor och kommentarer. Vi utför löpande uppdateringar av din webbplats, antingen med innehåll som du skickar till oss eller som vi producerar och som sen publiceras.

Omvärldsbevakning – Vi omvärldsbevakar din bransch, så att vi håller oss uppdaterade om nyheter och marknadsförändringar. Vi kan sedan ta upp aktuella ämnen och publicera relevant och intressant innehåll på din webbplats eller i sociala medier.

Rapporter – Vi har avstämningsmöten med våra kunder varje månad där vi rapporterar hur läget är och går igenom gjorda aktiviteter samt kommer med idéer och förslag för kommande period. Allt för att se till att ditt företags kommunikation och framtoning på nätet och i sociala medier blir så bra som möjligt.

Hyr en webbredaktör

Anlita oss som webbredaktörer för korta eller långa perioder. Vi hjälper dig exempelvis med:

  • Utbildning i webbpubliceringssystem
  • Hjälp att lösa uppgifterna med er webb och sedan överför kunskaperna till ansvarig
  • Vikarie som hanterar webben vid (föräldravikariat, semester, tjänstledigheter)
  • Migrering av data till ny webblösning
  • Publicering vid ny webblösning
  • Outsourca delar av eller hela webbredaktionen
  • Experthjälp med layout, programmering och sökmotoroptimering

Vad gör en webbredaktör?

En webbredaktör tar hand om och förvaltar ett företags webbplats. Webbredaktören arbetar på ett kreativt och användarvänligt sätt som gör att webbplatsen är attraktiv för besökarna. Webbredaktören ansvarar för uppgifter som skapande av kampanjer, upplägg av erbjudanden, nyheter, fotografering och översättningar av text. Webbredaktören ser även till att alla texter och företagsfakta är aktuella och korrekta. Förutom att arbeta med företagets hemsida så jobbar en webbredaktörer även med intranät, extranät och webbutiker.

Webbredaktören hanterar också företagets kanaler i sociala medier och kommunicerar med era kunder digitalt så att företaget har en dialog istället för en monolog med sina kunder.

Vad innebär Redaktörsstöd?

Med vårt redaktörsstöd för webbredaktörer innebär det att du har tillgång till support och utbildning i ditt dagliga arbete med webben.

Vi erbjuder support och utbildning efter dina behov.

Vanligt redaktörsstöd är ofta relaterat till olika CMS-verktyg som Drupal, EPiServer, WordPress och Magento. Assistans med Photoshop, hjälp med att skapa banners, layout och redigering av bilder. Framtagande av webb-tv och klippning av filmer. Skapande av artiklar, texter och översättningar.

Vi hjälper dig med ditt dagliga arbete med webben.

Med vårt redaktörsstöd kan våra kunder enklare och snabbare skapa kvalitativt innehåll. Något som många av våra kunder uppskattar. Du bestämmer själv hur lång eller kort period och vilken punktinsats du behöver i ert dagliga arbete med webben.

För nya förfrågningar och mer information kontakta oss.