Sökmotoroptimering

sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO – Search Engine Optimization) – skillnaden på nummer ett och de andra.

Sökmotoroptimering handlar om att bygga bättre och mer användbara webbplatser för att öka deras synlighet i sökmotorer som Google. Visst går det att köpa en plats på förstasidan  i Google via sponsrade länkar som Google AdWords. Men det är bättre om ditt företags webbsidor är sökmotoroptimerade innehållsmässigt. En sökmotoroptimerad webbsida har större chans att hamna högt i sökresultatet i den organiska sökningen där de allra flesta av alla användare klickar.

Sökmotoroptimering driver trafik till er webbplats

För att lyckas med sin sökmotoroptimering behövs en tydlig struktur för webbplatsen, unikt innehåll, sociala interaktioner och länkar från andra webbplatser. Arbetar man med sökmotoroptimering på rätt sätt ökar man inte bara sin synlighet i sökmotorerna, utan även konverteringen. Google, som är den dominerande sökmotorn på den svenska marknaden, ändrar sina algoritmer flera gånger under året för att ge oss det bästa sökresultatet. Sökmotoroptimering är något som tar tid att bygga upp, genom att kontinuerligt arbeta med sin närvaro på webben och förbättra sin webbplats kommer resultaten.

Sökmotoroptimering för ditt företag

Vi kan hjälpa ditt företag att få en sökmotoroptimerad webbplats och få en hög placering i sökmotorerna. Vi startar arbetet med att ta fram en seo-strategi för vilka sökord som är relevanta för er bransch som ni bör använda er av. En genomtänkt seo-strategi är nödvändig för att sökmotoroptimeringen sker på rätt nyckelord som de besökare du vill konvertera använder. Sökmotoroptimering följs av mätning och analys för att kunna se vad som behöver förbättras och optimeras för att maximera resultatet.