Översättningar

översättningar

Kommunikation på flera språk blir allt viktigare för internationella företag. Vi utför översättningar av hemsidor, reklam och copy samt informationstexter. Vi hjälper er att tillhandahålla kvalitativa översättningar i rätt tid, i alla de språk ni efterfrågar. Med flera års erfarenhet av kommunikation på en mängd olika språk och ett stort internationellt kontaktnät kan vi erbjuda flerspråkiga webbplatser och översättning samt redaktionell kommunikation.

Flerspråkiga webbplatser

Vi kan ta ansvar för större projekt, vilket innebär att ni inte behöver anlita flera översättningsbyråer. Syftet med anpassning av innehåll eller språk är att komma närmare målgruppen för att skapa förtroende. Når du alla kunder med en engelskspråkig webbplats? Undersökningar har visat att användare föredrar information på sitt modersmål. Behöver du lägga till flera språk för att kunder ska få förtroende?

Redaktionell kommunikation på flera olika språk

Våra samarbetspartners är yrkeserfarna facköversättare. Att kunna förmedla ett budskap på flera olika språk handlar om mer än bara ren översättning man behöver även ha lokal anpassning av texterna. Texterna ska vara lika lättlästa som originalet. Väljer du oss ser vi till att texterna bearbetas av journalister med det aktuella språket som modersmål.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur företagets kommunikation kan nå fler kunder världen över på deras lokala språk.