Webbfilm

webb tv

Webb-tv och video är numera en naturlig del av en webbplats innehåll. Film om produkter, tjänster och händelser är ett bra sätt att förmedla ett visuellt budskap som garanterat ger effekt hos era kunder, samarbetspartners och anställda.

Webb-tv som produceras med tydligt budskap stärker varumärket och bygger relationer. Med ett videoreportage kan ni berätta det ni vill ha sagt på ett lättillgängligt och intresseväckande sätt. Genom att ladda upp och dela filmen på Youtube och Vimeo kan den få en stor spridning av informationen.

Varför webb-tv

Webb-tv är ett enastående sätt att förmedla ett budskap som genererar större uppmärksamhet än att enbart använda sig av text och bild. Inom marknadsföring är det konstaterat att video ger en större.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi har lång erfarenhet av tv-produktioner, från stora och små evenemang. Vi sätter budskapet i fokus och genom berättande når vi effektivt ut med budskapet.

Vad våra kunder säger om webb-tv:

– Webb-tv är en satsning för oss att med intressanta besökare och föreläsare dela med oss av ett bra innehåll till våra kunder. Fördelen med webb-tv är att vi kan dela med oss av inspelat material till de som inte kunde närvara på plats. Det ger oss också en möjlighet att spara innehållet, säger Irma Eriksson, kommunikatör på Sveaco.

– Webb-tv är ett utmärkt sätt för att enkelt kunna förmedla ett budskap. För att lyckas skapa bra webb-tv behövs en bra berättad historia som tilltalar publiken, säger Anna Elofsson, projektledare inom media.

Exempel på användningsområden

Webb-tv kan användas inom allt ifrån kommunikation med kunder och samarbetspartners till anställda. Webb-tv är användbart till både intern och extern kommunikation. Webb-tv kan vara en film från en mässa eller ett event, berätta om det senaste som hänt i ert företag, informera eller utbilda era anställda eller låt omvärlden se era produkter och tjänster.

Vi anpassar video-produktionen efter ert företags behov.

Många användningsområden, bara fantasin sätter gränserna!

  • Bolagsrapporter eller annan företagsaktivitet.
  • Instruktionsvideo med förklarande speaker.
  • Intervjuer med några personer i samband med ett event.
  • Evenemang och mässor.
  • Lyfta fram en produkt, tjänst eller lösning.

Livesändningar och live-streaming

Utöver ovanstående videoproduktion kan vi producera och livestreama arrangemang. Förutom vår erfarna personal har vi ett stort nätverk med producenter, ljudtekniker, fotografer och redigerare. Vi ser ett ökat intresse från marknaden med krav på direkt och snabb kommunikation som livesändningar ger.

Det finns stora fördelar för företag att livesända sina evenemang. Tittare kan via webben interagera i realtid med livesändningen, samtidigt är det en service för de som inte kunde närvara vid evenemanget men ändå kan ta del av informationen som inte annars hade gått. Fler positiva effekter blir det när ett evenemang sparas och kan fortsätta att generera tittare under lång tid framöver. Företag som tar bearbetar sitt material noga, får material och information som kan användas under lång tid.

Vad våra kunder säger om livesändningar:

– Webb-tv är en satsning för oss att med intressanta besökare och föreläsare dela med oss av ett bra innehåll till våra kunder. Fördelen med webb-tv är att vi kan dela med oss av inspelat material till de som inte kunde närvara på plats. Det ger oss också en möjlighet att spara innehållet, säger Irma Eriksson, kommunikatör på Sveaco.

– Livesändningen gick strålande. Vi är nöjda med att vi fick ut ett tydligt innehåll med bra kvalitet, allt var väldigt bra koordinerat, det gjorde att vi kunde fokusera  på allt som har med livesändningen att göra, säger Olle Martinsson, projektledare Gustavia.

Vi kan erbjuda livesändningar av evenemang i olika storlekar, från mindre möten till större evenemang och mässor. Vi ser ett ökat intresse för den här typen av tjänster från våra kunder.

Kontakta oss för vidare diskussion om hur ni kan använda er av livesändningar, webb-tv och webbfilm.